Cover WEB 2020 MK
Резултати од конкурсот за кратко видео

Успешно заврши конкурсот за кратко видео на тема „Споделете го културното наследство од вашиот регион“, организиран од Бизнис Информационен и Консалтинг Центар - Сандански во рамки на проектот „Млади лица – нови промотори на културниот идентитет на прекуграничниот регион“.

Прочитај повеќе
Започнува Академијата за млади промотори на културното наследство

Здружението Бизнис Информативен и Консалтинг Центар ве поканува да учестувате во првата фаза од Академија за млади промотори на културното наследство - четиридневна обука и летен камп „Споделете го културното наследство ов вашиот регион“

Прочитај повеќе
Започна Академијата за млади промотори на културното наследство

Успешно започна првата фаза од Академија за млади промотори на културното наследство - четиридневна обука и камп „Споделете го културното наследство од вашиот регион“, која се одржи од 20-23 јули во комплекс „Божјо име“, с. Балдево.

Прочитај повеќе